Personbil (B) manuell eller automat

– Till dig som ska ta körkort för behörighet B – Personbil, manuell- eller automatväxlad.

Våra lärare

Hos oss träffar du välutbildade lärare som uppfyller alla moderna krav inom pedagogik och metodik. Våra lärare genomgår årligen olika fortbildningar genom STR, vilket innebär att vi alltid är uppdaterade på det senaste inom effektiv undervisning. Vi har gott om tid för dig som elev, och din lärare tar fullt ansvar över att din utbildning blir bra. All din utbildning i bilen kommer att planeras och genomföras med samma lärare.

Våra övningsbilar

Vi utbildar i nya BMW-bilar som är utrustade med alkolås. Som medlem i STR arbetar vi aktivt för en trafikmiljö med säkra trafikanter och nyktra förare. Innan varje körlektion kommer du som förare att blåsa i alkolåset för att bilen ska starta.

Planeringsmötet och din första körlektion

För oss är det viktigt att din körkortsutbildning blir effektiv och att vi kan skapa ett gott samarbete med dig. När du kommer till trafikskolan för din första körlektion vill vi att din handledare följer med, om du övningskör med någon hemma. Vi bokar in 80 minuter för första tillfället, men du betalar endast för 40 minuter körning. Vi bjuder på resterande 40 minuter för planering och information. Detta för att du och din handledare i lugn och ro ska få möjlighet att träffa din trafiklärare innan körningen och ställa frågor och berätta om dina förkunskaper, dina mål, och få en överskådlig bild över hur vägen till ditt körkort kan se ut. Din handledare är självklart alltid välkommen att åka med på dina framtida körlektioner.

Den teoretiska delen och Trafikkunskapskursen

För att din väg till körkortet ska bli så lärorik och effektiv som möjligt är det viktigt att du redan i början av utbildningen kommer igång med teorin. Börja med att läsa i teoriböckerna, gå teorikursen Trafikkunskap på trafikskolan och gör webbtesterna som du får tillgång till när du köper körkortsböckerna. Din lärare följer dina resultat från webbtesterna och bokar in körlektioner och teori-/ förarprov beroende på hur långt du har kommit med teorin. Desto mer påläst du är desto mer effektiv blir din utbildning.

Trafikkunskapskursen är uppdelad på 6 tillfällen, tisdagar 16:30-17:50. Boka in dig på en kurs som passar dig!  Om du har läs- eller skrivsvårigheter, eller av annan anledning är i behov av ett anpassat teoriprov, är det viktigt att du säger till om detta i god tid så vi kan hjälpa dig att ansöka om ett sådant.

Priser

Startpaket B (teoripaket + 10 körlektioner)6100 kr
Teoripaket B (böcker + teorikurs 6 tillfällen á 80 min + obegränsat antal datatester)2100 kr
Körlektion B 40 min500 kr
Riskutbildning 1 B850 kr
Riskutbildning 2 B (halkan)2000 kr
Hyra av bil vid uppkörning750 kr

Välkommen med din anmälan!

 

Kursstarter Norrköping

  • tis
   08
   jan
   2019

   Trafikkunskap B-körkort

   16.30-17.50Norrköping
  • tis
   05
   feb
   2019

   Trafikkunskap B-körkort

   16.30-17.50Norrköping
  • tis
   05
   mar
   2019

   Trafikkunskap B-körkort

   16.30-17.50Norrköping
  • tis
   02
   apr
   2019

   Trafikkunskap B-körkort

   16.40-17.50Norrköping
  • tis
   30
   apr
   2019

   Trafikkunskap B-körkort

   16.30-17.50Norrköping
  • tis
   28
   maj
   2019

   Trafikkunskap B-körkort

   16.30-17.50Norrköping
 • Kursstarter Finspång

 • Inga kursstarter för tillfället.